Loading...
VERGOEDINGEN2022-02-01T09:01:15+00:00

Tarieven/vergoedingen fysiotherapie

De praktijk heeft met bijna alle (sowieso de regionale) zorgverzekeraars een contract. Dit houdt in dat wanneer u een aanvullend pakket heeft en u verzekerd bent voor fysiotherapie, u een aantal behandelingen vergoed krijgt. Tevens komt de vergoeding direct uit het aanvullende pakket en betaalt u niet eerst het eigen risico. Voor meer info, neem contact met ons op.

Daarnaast krijgt u vergoeding uit de basisverzekering indien u een klacht/aandoening heeft die op de wettelijke chronische lijst voor komt. Voor meer informatie hierover neemt u eveneens contact op met uw zorgverzekeraar of met ons.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent kunt u de behandeling ook zelf betalen.

De tarieven hiervoor zijn:

Reguliere zitting€ 33,00
Screening in praktijk€ 13,00
Intake en onderzoek na screening in praktijk€ 33,00
Intake en onderzoek na verwijzing in praktijk€ 46,50
Eenmalig fysiotherapeutisch consult (op medische indicatie)€ 55,00
Toeslag aan huis*€ 12,00
Inrichtingstoeslag*€ 7,00
*Deze prijs komt bovenop de standaardtarieven welke gelden in de praktijk.

Tarieven / vergoedingen podologie

Hieronder vindt u de tarieven voor podologie. Het verschilt hierbij ook per zorgverzekeraar wat u vergoed krijgt. Voor meer informatie over wat u vergoed krijgt kunt u onder de tabel de widget gebruiken om te berekenen wat u terug zou krijgen. U selecteert dan uw zorgverzekeraar en uw aanvullend pakket. Indien u er niet uit komt kunt u altijd contact met ons opnemen. Eveneens betaalt u netals bij fysiotherapie geen eigen risico. De vergoeding komt direct uit het aanvullende pakket.

Consult bestaande uit: Onderzoek, vervaardiging en controleafspraak€ 125,00
 Steunzolen € 90,00
Bekijk hier uw vergoeding