Loading...
Over de praktijk2018-05-21T08:35:16+00:00

ONTMOET CINDY

Ik ben begonnen als fysiotherapeut, daarbij volgde ik diverse cursussen om de persoon die bij mij in behandeling komt zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en begeleiden in het traject van herstel.Omdat ik er al snel achter kwam dat veel klachten ook gerelateerd zijn aan voeten, besloot ik al snel na het behalen van mijn diploma fysiotherapie, podologie te gaan studeren. Hierbij staan klachten aan de voet centraal. U kunt verderop op de website hier meer informatie over vinden.Daarnaast ben ik momenteel in opleiding tot osteopaat. Als fysiotherapeut en podoloog mis ik toch nog een aantal, naar mijn idee, belangrijkeelementen om iemand optimaal te kunnen behandelen.Men is immers nooit te oud om te leren en ik probeer dan ook continu mijzelf te blijven prikkelen en uitdagen op het gebied van het menselijk lichaam.

Vindbaarheid

De praktijk is gelegen aan de Verlengde van Steenbergenlaan 29 in Terneuzen. Dit is om de hoek bij winkelcentrum Schuttershof. U kunt in de meeste gevallen parkeren voor de deur met een blauwe parkeerschijf. U mag hier dan 2 uur staan. Indien u deze schijf niet heeft, kunnen wij er altijd een aan u uitlenen.

Koffie terwijl u wacht

De ingang van het gebouw is te herkennen aan het grote blauwe nummer 29 op het raam. Wanneer u binnen komt blijft u op de benedenverdieping en slaat u direct rechtsaf. Hier kunt u plaatsnemen in 1 van de bruine fauteuils en kunt u een lekker kopje koffie nemen. Voor thee moet u helaas even wachten op uw therapeut.

Icon

WAT ONZE PATIENTEN ZEGGEN

Heel tevreden over Move to improve. Professionele, excellente, begeleiding en therapie. Geeft advies waar nodig. Keurige planning (niemand wacht graag lang in een wachtkamer). Zeer klantvriendelijk. Een “Improvement” voor Terneuzen.

Rita

Altijd loop ik zeer tevreden buiten! Vriendelijk ontvangst, luistert goed naar je klachten en komt met een goed behandelplan. Werkt mooi op tijd!

Joke

Zeer professioneel. Weet waar ze mee bezig is. Erg vriendelijk en betrokken. Zou haar aan iedereen aanbevelen.

Anja

Snelle levertijd steunzolen

Altijd 1 op 1 Bahandeling

Ook avondopenstelling

Parkeren voor de deur

MAAK EEN AFSPRAAK